Saaremaa Gin

Saaremaa Gin on karge kui hommikupäikeses sillerdav vihm. Ei midagi keerulist. Lihtsalt kristallselge põhjavesi ning saaremaiselt metsikute kadakate ja värskete ürtide aroomid.

Saaremaa Dry Gin on tüübilt klassikaline London dry gin. Tänu unikaalses retseptis kasutatud Saaremaa metsikutele kadakamarjadele võib seda pidada aga omamoodi kummarduseks põhjamaisele džinnikultuurile.

Uus Saaremaa Passionfruit Gin toob maitsevalikusse mõnusat eksootikat

Saaremaa PAS Gin

Selles troopilises ja puuviljases destilleeritud džinnis on leidnud suurepärase tasakaalu passioonivili ja kerge tsitrus. Klassikalisele džinnile annab mõnusalt eksootilise ja puuviljase nüansi naturaalsetest passiooniviljadest valmistatud passiooniekstrakt.

Saaremaa maitsedžinnide valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse – kadakamarju, koriandri-seemneid, angeelikajuurt ning sidruni koort. Iseloomulikud maitsenüansid harmoneeruvad klassikalise džinni kadakamarjade kargusega.

Värske välimusega Saaremaa Gin tootepere

Värske välimusega Saaremaa Gin tootepere

Saaremaa džinnide bränd saab põhjaliku uuenduse. Uus brändikeel on põhjamaiselt puhas, eestimaiselt lihtne ja saaremaiselt julge. Põhjamaiset puhtust annavad edasi tumedal taustal mänglevad virmalised. Eestimaine lihtsus peegeldub etikettide puhtamas disainis. Jõulised tootenimed on selgemalt eristuvad, mis teeb riiulist leidmise lihtsamaks. Saaremaiselt julget iseloomu näitab jõuline tüpograafiakasutus.

Saaremaa London Dry Gin

Hõrk ja värske, klassikalisel meetodil destilleeritud London Dry Gin, mille maitses ja aroomis on tunda kogenud meistri head kätt. Täpselt õiges koguses kadakamarju, tsitrust, ürte ja Saaremaale iseloomulikku meretuule kargust.

Saaremaa Gini puhas koostis

Saaremaa Ginis on kasutatud hoolega valitud puhtaid koostisosi - erakordselt kõrge kvaliteediga teraviljapiiritust, millele lisavad džinnile omast hõrku ja karget maitset lisaks kadakamarjadele ka angeelikajuur, koriander ning erinevad looduslikud ürdid.

Tõeliselt saaremaise hingamise annavad džinnile saare metsikute kadakate marjad, mis kannavad endas sadade aastate jooksul kogunenud kangust ja vägevust.

Pot still meetod

Kadakamarjad ja erinevad ürdid destilleeritakse pot still meetodil ning saadud destillaadid segatakse vastavalt unikaalsele retseptile, mille tulemusel saadakse meeldivalt aromaatne ja karge džinn.

Saaremaise väega kuivas džinnis annab karge põhitooni jõuline kadakas, maitserikkust lisavad värske koriander ning tsitruselised nüansid.

Artiklid

Kokteilid ja retseptid

Toggle Nav