Gin Rhu’n’Razz kokteil
Džinnikokteili retsept populaarse Saaremaa RHU Gin´i, laimimahla ja vaarikatega.
Koostisosad
Jää
½ laimi mahl
50 gr külmutatud vaarikad
4cl Saaremaa RHU Gin
Double Dutch Pomegranate & Basil toonik
Valmistamine
Lisa klaasi ohtralt jääd.
Vala kõik koostisosad jää peale ning sega põhjalikult.
Gin Rhu´n´Razz kokteili retsept
Kokteilis särab Saaremaa RAS Gin. Tegemist on värske ja aromaatse vaarikadžinniga, mille maitses harmoneeruvad mahlased vaarikad, kadakamarjad ja sidrunikoor. Saaremaa vaarikadžinn on toodetud pot still meetodil. Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse.
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.