Joogikultuur
Kui tunned huvi joogikultuuri vastu selle kõige paremas mõttes, siis just siit leiad väärt lugemist nii jookide parimaks nautimiseks ja kokteilide kokkusegamiseks.
Artiklid
Tee parim valik – Mida peaks tekiilakokteilide valmistamisel alati arvestama?
Eesti suurim agaavipiirituste entusiast Andrei Kazakov aka Tekiilakas annab nõu, milliste pikendajatega sobib erineva stiiliga tekiilasid miksida ning mida kindlasti kunagi teha ei tohiks. Väärt lugemine kõikidele kokteilihuvilistele!
Mis on roosa (rosé) vein ja kuidas seda valmistatakse?
Roosa vein on punastest viinamarjasortidest valmistatud vein, mida toodetakse mitmel erineval meetodil ning maailma eri piirkondades. Uurime rosé veini valmistamise kunsti ning selgitame välja, millisest piirkonnast millise karakteriga roséd toodetakse.
Alkoholivaba Blossa Rose Glögi - klassikaline retsept, uudne lähenemine!
Rootsi kuulus glögitootja Blossa on pidevalt uuendamas mõistet, mida glögi tegelikult meile kõigile tähendab. Sellel aastal pakub Põhjamaade armastatuim glögimeister kõigile nautimiseks roosast veinist valmistatud glögi, mida pakutakse ka alkoholivabana.
Saaremaa Vodka hinnati Vodka Masters 2022 kuldmedaliga!
Saaremaa Vodka hinnati rahvusvahelisel konkursil „Vodka Masters 2022“ standard kategoorias kuldmedali vääriliseks. Korraldajate kinnitusel on see esimene kord, mil konkurentsitihedas võistluskategoorias pälvis nii kõrge tunnustuse Eestis toodetud viin.