Blossa - Põhjamaade armastatuim glögi!
Blossa on Põhjamaade armastatuim glögi, mida peetakse lausa glögi sünonüümiks. Blossa annab jõuludele just selle õige hõngu, ilma milleta traditsioonilised jõulupühad Põhjamaades ei möödu.
Blossa glögi retsept on kasutusel tänaseni. Joogi suurepärase maitse tagab väga kvaliteetse tooraine kasutamine. Glögi põhikomponendiks on spetsiaalselt Blossa jaoks Hispaanias valmistatud täidlane vein, mille küpsemisele ja valmimisele kulub 5 aastat.
Blossa glögile iseloomuliku maitsebuketi annab Hiinas ja Guatemalas kasvatatud vürtside segu kardemonist, ingverist ja nelgist. Värvilt šokolaadipruun jook on suurejoonelise aroomiga, vürtsikas, tunda kardemoni ja nelki, maitse on rikkalik, esile kerkivad jõuluvürtsid ja rosinad, pika järelmaitsega, tunda kardemoni ja nelki.
Serveeri Blossa glögi kuumalt!
Sobib pakkuda kuumalt rosinate ja mandlitega, kuid on meeldiv ka toatemperatuuril serveerituna või kohvi sisse segatuna. Soovitame traditsiooniliste jõulumaiustuste ja šokolaadikoogi kõrvale.
Blossa glögid aitavad kaasa selle õige jõulumeeleolu tekkimisele!
Blossa Glögg Annual 25
Blossa 2025 on inspireeritud maaliliste Alpide lumistest mäeorgudest, kuuskedega kaetud mäetippudest ning klassikalisest glühweinist. Glögi ja glühwein on tihedalt seotud, kusjuures vähem magus glühwein meenutab paljudele tugevalt saksakeelseid riike – eriti Alpe. Alpid on Blossa jaoks ideaalne sihtkoht, mitte ainult seose tõttu glühwein`iga, vaid ka seetõttu, et nende majesteetlik, lumekattega kaetud mäeahelik kutsub esile uudishimu ja tõelist talvise seikluse hõngu. Blossa on tuntud kui Põhjamaade armastatuim glögi, mida võib pidada lausa glögi sünonüümiks. Blossa kaubamärk on alati olnud uuenduslik, tuues igal aastal turule erinevate maitsete ja stiilidega glögisid, mis on olnud inspireeritud Jaapanist New Orleans-ini.
Serveerida traditsiooniliselt ehk kuumalt 70°C juures või koos jääga. Glögi on väga hea ka kokteilides!









