Šokolaadised Blossa-kompvekid
30–40 tk
Koostisosad
150 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 50%
75 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 60–70%
1½ dl vahukoort
2 sl Blossa glögi
2 tl mett
25 g võid
kakaopulbrit
kookosehelbeid
Valmistamine
Peenestage šokolaad.
Laske koor, glögi ja mesi keema. Kallake kuum segu peenestatud šokolaadi peale. Segage, kuni šokolaad hakkab sulama.
Lisage hakitud või ja segage spaatliga, kuni segu on läikiv ja sile. Tõstke segu mõneks tunniks jahedasse tahenema.
Pärast segu tahenemist vormige sellest ümmargused kompvekid või pange segu kondiitrikotti ja pressige kommid väikestesse karamellivormidesse. Laske külmikus mõned tunnid seista.
Katke kompvekid vahetult enne serveerimist kakaopulbri või kookoshelvestega. Serveerige toatemperatuuril Blossa glögiga.