Rikkalikus maitses kerkivad esile jõuluvürtsid ja rosinad, pika järelmaitsega, tunda kardemoni ja nelki.
Joogi suurepärase maitse tagab ainult kvaliteetse tooraine kasutamine. Glögi põhikomponendiks on spetsiaalselt Blossa jaoks Hispaanias valmistatud täidlane vein, mille küpsemisele ja valmimisele kulub 5 aastat.
Blossa glögile iseloomuliku maitsebuketi annab Hiinas ja Guatemalas kasvatatud vürtside segu kardemonist, ingverist ja nelgist.
Sobib pakkuda kuumalt rosinate ja mandlitega, kuid on meeldiv ka toatemperatuuril serveerituna või kohvi sisse segatuna. Soovitame traditsiooniliste jõulumaiustuste ja šokolaadikoogi kõrvale.
Blossa glögid aitavad kaasa selle õige jõulumeeleolu tekkimisele!
Värvilt šokolaadipruuni glögi aroom on suurejooneline, vürtsikas, tunda kardemoni ja nelki.
Vanadest rootsi traditsioonidest inspireeritud Blossa glögi alguseks peetakse Stockholmi vanalinnas 19. sajandil J.D. Grönstedt & Co veinikaupmehe poolt loodud retsepti. Retsept on kasutusel tänini ja Blossa’st on kujunenud Põhjamaade armastatuim glögi, mida peetakse lausa glögi sünonüümiks. Blossa annab jõuludele just selle õige hõngu, ilma milleta traditsioonilised jõulupühad Põhjamaades ei möödu.