Saaremaa RAS Gin Aperol Negroni džinnikokteil

Kokteil, milles harmoneeruvad mõrkjasmagus Aperol ning marjane vaarikadžinn.

Koostisosad

  • 5 cl Saaremaa RAS Gin

  • 5 cl Aperol

  • 2,5 cl punane vermut

  • Gaseeritud vesi

Valmistamine

    1. Täida klaas jääga, lisa džinn, Aperol ja punane vermut.

    2. Sega, kuni klaas muutub jahedaks ja lisa sörts gaseeritud vett.

    3. Garneeri greibikoorega ning serveeri!

Saaremaa RAS Gin Aperol Negroni kokteili retsept

Kokteilis särab Saaremaa RAS Gin. Tegemist on värske ja aromaatse vaarikadžinniga, mille maitses harmoneeruvad mahlased vaarikad, kadakamarjad ja sidrunikoor. Saaremaa vaarikadžinn on toodetud pot still meetodil. Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse.


Toggle Nav