Saaremaa RAS Gin Aperol Negroni džinnikokteil
Kokteil, milles harmoneeruvad mõrkjasmagus Aperol ning marjane vaarikadžinn.
Koostisosad
5 cl Saaremaa RAS Gin
5 cl Aperol
2,5 cl punane vermut
Gaseeritud vesi
Valmistamine
Täida klaas jääga, lisa džinn, Aperol ja punane vermut.
Sega, kuni klaas muutub jahedaks ja lisa sörts gaseeritud vett.
Garneeri greibikoorega ning serveeri!
Saaremaa RAS Gin Aperol Negroni kokteili retsept
Kokteilis särab Saaremaa RAS Gin. Tegemist on värske ja aromaatse vaarikadžinniga, mille maitses harmoneeruvad mahlased vaarikad, kadakamarjad ja sidrunikoor. Saaremaa vaarikadžinn on toodetud pot still meetodil. Valmistamisel on kasutatud puhtast loodusest pärit klassikalisi ürte ja vürtse.