Saaremaa Smaragd

Saaremaa Dry Gin Kurgi-Basiiliku G&T

Koostisosad

  • 1 osa SAAREMAA DRY GIN

  • 3 osa vähemagusat TOONIKUT

  • Jää

  • Väike peotäis BASIILIKU lehti

  • 2 kurgiviilu

  • 1 laimisektor

Valmistamine

    Plaksuta basiilik, lisa kõik ülejäänud koostisained klaasi, pikenda toonikuga.


  1. Saaremaa Dry Gin on traditsiooniline kuiv ja saaremaiselt jõuline džinn, milles on kadakamarjade kargus ja tsitruste värskus. Gin Master kuldmedaliga hinnatud džinn!
    Saaremaa Dry Gin 37,5% 50 cl
    Pot still meetodil toodetud džinn, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust.
    9,99 €
  2. Pot still meetodil toodetud džinn, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust.
    Saaremaa Dry Gin 37,5% 70 cl
    Pot still meetodil toodetud džinn, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust.
    12,99 €
Toggle Nav