Hot Hibiskus kokteil
Hibiskuse siirup
Koostisosad
100 gr suhkur
100 gr vesi
10 gr hibiskus
6 gr tšilli
Valmistamine
Lisa kõik siirupi koostisosad potti ning keeda kokku kuni suhkur on sulanud.
Jäta potti maitsestuma, kui on jahtunud, sõelu siirup pudelisse.
Kokteil
Koostisosad
Jää
½ laimi mahl
2 cl Hibiskuse siirup
4 cl Saaremaa Dry Gin
Pikendamiseks Double Dutch Rhubarb & Pineneedle toonik
Kaunistuseks basiiliku leht
Valmistamine
Täida klaas jääga, lisa kõik koostisosad üksteise peale ning sega läbi.
Kaunista basiiliku lehega.
Hot Hibiskus kokteili retsept
Kokteilis on kasutatud Saaremaa Dry Gin´i. Tegemist on pot still meetodil toodetud džinniga, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust. Saaremaa Gin’i valmistamisel kasutatakse ülipuhast ja kõrgekvaliteedilist teraviljapiiritust, angeelikajuurt, koriandrit, erinevaid naturaalseid looduslikke ürte ja maitseaineid ning lisatud on Saaremaa puhtast loodusest käsitsi korjatud kadakamarju.
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.