Saaremaa Barbara

Saaremaa RHU Gin Signatuur G&T

Koostisosad

  • 1 osa RHU GINi

  • 3 osa vähemagusat TOONIKUT ja palju jääd

  • 2 sektorit pigistatud greipi: mõrudus, värskus

  • 6-8 pipratera (ideaalis roosa): veidi vürtsi 

  • 1 piparmündi oks: värskus 

Valmistamine

    1. Pane pipraterad ja džinn alguses klaasi koos tõmbama.

    2. Täida klaas jääga ja lisa toonik. Pigista greibisektoritest mahl kokteili, lisa kokteilile sektorid ja piparmündi oks.

    3. Sega ning serveeri!


  1. Saaremaa Gin Rabarber on värske ja aromaatne džinn, mille erakordses maitses on heas tasakaalus kadakamarjade kargus ja rabarberi mahlakus
    Saaremaa RHU Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa RHU Gin on värske ja mõnusalt magushapu alatooniga džinn, mis sobib suurepäraselt erinevatesse kokteilidesse.
    9,99 €
Toggle Nav