Saaremaa CUR Gin Tonic granaatõuna toonikuga

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja basiiliku-granaatõuna toonikuga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 3 osa Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water

  • 3 õhukest kurgiviilu

  • 3-4 basiilikulehte

Valmistamine

    1. Täida klaas jääga, lisa džinn, toonik ja kurgiviilud.

    2. Plaksuta basiilikulehed enne käte vahel läbi, nii muutuvad lehed aromaatsemaks ning sega õrnalt.

Gin Tonic kokteili retsept granaatõuna toonikuga

Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!


  1. Gin Master kuldmedaliga hinnatud Saaremaa Kurgi & Ingveri džinn, mille maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver.
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €
  2. joogikultuur/Double-Dutch-Pomegranate-Basil-toonik-20cl
    Double Dutch Pomegranate & Basil
    Tooniku maitses on tunda magusat granaatõuna ja vürtsikat basiilikut. 100% naturaalsetest koostisosadest!
    1,39 €
Toggle Nav