Traditsioonilisel meetodil valmistatud vahuveinid
Nimi „Sainchargny“ on tuletatud kolmest küla nimest, kust on pärit viinamarjad, mida nad veini tootmisel kasutavad: Saint-Gengoux-de-Scissé, Chardonnay and Lugny.
Sainchargny valduses on 180 ha viinamarjaaedu, andes kogutoodanguks 1,5 m liitrit vahuveini aastas (10% kogu Cremant De Bourgogne toodangust).
Tootja on spetsialiseerunud Chardonnay marjale. Kõrge kvaliteediga viinamarjad on Sainchargny`s veinitegemise juures kõige olulisem osa, sest see on hea veini tootmise garantii.
Iga Sainchargny pudel on unikaalne, kuna on valmistatud traditsioonilisel meetodil.
Cremant De Bourgogne
Cremant De Bourgogne - traditsiooniline veinivalmistamise meetod. Tooteliigina on tegemist kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuveiniga, mida valmistatakse ainult traditsioonilisel meetodil (pudelis kääritamine).