Fresita vahuvein naturaalsete maasikatega
Valmistamisel läbib vein kaks fermentatsioonietappi:
Esimene fermentatsioon 17°C juures kahe nädala jooksul.Teine fermentatsioon 17-19°C-ni - Charmant meetod. Lisatakse naturaalseid maasikad 3-5% ulatuses.
Vahuveinis on näha maasika viljaliha tükid, mis tuleneb naturaalsete maasikate kasutamisest.
Nii Patagoniast pärit maasikad kui Central Valley’st viinamarjad korjatakse käsitsi. Sauvignon Blanc, Chardonnay, Moscatel & Alicante Bouschet viinamarjade korjeaeg on jaanuarist märtsini.
Maasikad vahukoore ja Fresita vahuveiniga
Fresita on ideaalne aperitiiv, samas hea valik magusroogade kõrvale, näiteks maasikad vahukoorega! Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45° nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Serveerida 6-8°C juures.