Täidlane, kerge trühvli-, vanilje- ja nahanüansiga.
Trapiche Malbec pärineb valitud viinamarjaistandustest Mendoza idapoolsetelt aladelt, kus on liivane pinnas. Viinamarjad korjatakse käsitsi. Pärast vartest puhastamist läbivad õhusurvega pressi ja matsereeritakse koos kestadega. Seejärel fermenteeritakse 15 päeva jooksul temperatuuril 23-26°C, lühiajaline kokkupuude tammega, järgneb õhusurvega press ning kontrollitud malolaktiline fermentatsioon.
Lõpuks vein stabiliseeritakse, filtreeritakse ja villitakse.
Sobib ideaalselt grillitud liha ning pasta ja keskmiselt vürtsikate roogade kõrvale. Juustudest sobib hästi poolkõvade juustude kõrvale nagu Gouda, Edam ja Gruyere.
Serveerimistemperatuur 17-19°C.
Tunda küpset ploomi ja kirssi.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com