Aroomis küpsed punased sõstrad, on tunda vanilje, kaneeli, piparmündi, musta pipra tausta.Maitse on täidlane, vürtsikas ning mitmekülgne, tubakaste nootidega. Järelmaitse on meeldivalt pikk.
Sobib liharoogade juurde, vasikaliha, sealiha ja lambaliha. Enne serveerimist hoida vein avatuna pool tundi. Serveerimistemperatuur 16-18 °C.
Ego Bodegas omab 25 ha viinamarjaistandusi, mis on vanemad kui 50 aastat. Veinimaja loodi visiooniga näidata, kui häid veine on võimalik teha Jumilla piirkonnas viinamarjast Monastrell. Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal tuntud Mourvedre nime all). Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-si (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com