Maitse on heas tasakaalus, sametiselt pehme, täidlane ja kompleksne, domineerivad punane ploom ja kirss, mustikas, lisaks vanilli- ja kakaonüanss. Pikk järelmaitse.
Sobib erinevate roogade kõrvale serveerimiseks nagu pastaroad liha- ja seenekastmes, ka grillitud ja röstitud lihad ning küpsed juustud. Soovitatav serveerimistemperatuur 18 °C.
Suurepärane säilitusvein potentsiaaliga 15-20 aastat.
Küpsete kirsside ja ploomide kõrval tunda vürtsikat rosépipart, vanilli ja kaneeli.
Tegemist on veiniga, mille valmistamisel kuivatatakse osa marju bambusvõredel (Corvina mari) kuue nädala jooksul. Kergelt kuivatatud Corvina marjadele valatakse seejärel peale juba valmis punavein Valpolicella, mille tulemusel tekib teistkordne fermentatsioon e kääritamisprotsess. Teine kääritamine toimub umbes 15 päeva jooksul 18-20 °C juures. Järgneb malolaktiline fermentatsioon. See protsess tõstab veini alkoholisisaldust, rikastab värvi, annab veinile juurde pehmeid ja elegantseid tanniine ning täiesti uusi aroome. Vein laagerdub tammevaatides 18 kuud ja pudelis 3 kuud. Säilitamispotentsiaal 15-20 aastat.
Masi veinikelder kuulub ajaloolisse Valpolicella Classico DOC veinipiirkonda Põhja-Itaalias. Masi veinide valmistamisel jälgitakse personaalsust ja piirkonnale omast autentsust. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com