Kookose panna cotta vürtsika glögiga
Kookose panna cotta vürtsika glögi kreemiga. Magustoit, mida on lihtne valmistada ning sobib lauale panna nii argipäeval kui ka pühadel.
Panna cotta
Koostisosad
3 dl kreemjas kookospiim
2 spl psüllium pulber (saadaval toidupoe küpsetustoodete riiulil, asendab želatiini)
Jahvatatud kardemon (näputäis)
0,5 tl vaniljepulber või 1 vanillikauna seemned
Valmistamine
Sega kookose panna cotta ained blenderis ühtlaseks ja vala panna cotta klaasidesse.
Pane panna cotta klaasid mõneks ajaks külmkappi tahenema, et vähemalt desserdi pealmine kiht kõveneks.
Glögi kreem
Koostisosad
1 dl glögi (alkoholiga või alkoholivaba)
1 spl psüllium
Valmistamine
Mikserda psülliumi pulber ja hõõgvein blenderis ühtlaseks massiks.
Tõsta glögikreem lusikaga ettevaatlikult klaasidesse kookose panna cotta peale. Aseta vähemalt 15 minutiks külmkappi tarduma.
Soovi korral kaunista marjadega.