Kookose panna cotta vürtsika glögiga

Kookose panna cotta vürtsika glögi kreemiga. Magustoit, mida on lihtne valmistada ning sobib lauale panna nii argipäeval kui ka pühadel.

Panna cotta

Koostisosad

  • 3 dl kreemjas kookospiim

  • 2 spl psüllium pulber (saadaval toidupoe küpsetustoodete riiulil, asendab želatiini)

  • Jahvatatud kardemon (näputäis)

  • 0,5 tl vaniljepulber või 1 vanillikauna seemned

Valmistamine

    1. Sega kookose panna cotta ained blenderis ühtlaseks ja vala panna cotta klaasidesse.

    2. Pane panna cotta klaasid mõneks ajaks külmkappi tahenema, et vähemalt desserdi pealmine kiht kõveneks.

Glögi kreem

Koostisosad

  • 1 dl glögi (alkoholiga või alkoholivaba)

  • 1 spl psüllium

Valmistamine

    1. Mikserda psülliumi pulber ja hõõgvein blenderis ühtlaseks massiks.

    2. Tõsta glögikreem lusikaga ettevaatlikult klaasidesse kookose panna cotta peale. Aseta vähemalt 15 minutiks külmkappi tarduma.

    3. Soovi korral kaunista marjadega.


Toggle Nav