Piparkoogi Fresita tassikook

Lihtsasti valmiv dessert piparkoogipurust, maasikamaitselisest Fresita vahuveinist ning vahukoorest!

Koostisosad

  • 200 g külmutatud maasikaid

  • 1 dl Fresita vahuvein

  • 100 g Panettone kook (võid asendada ka muu koogiga)

  • 4 piparkooki

  • 2 dl vahule aetud vanillikaste

  • 2 dl vahukoor

  • Söödavad kaunistused, nt šokolaadinööbid

  • Väikesed piparkoogid või piparkoogipuru

Valmistamine

    1. Pane maasikad kaussi sulama ja vala peale pool Fresita vahuveinist. Kui maasikad on veidi sulanud, purusta mikseriga, kuid ära püreesta.

    2. Võta välja neli ühesuurust desserdi tassi (klaasi). Vahusta vanillikaste ja vahukoor eraldi kausikestes kohevaks vahuks ning tõsta kõrvale.

    3. Aseta koogipõhi desserdi tasside põhja, niisuta Fresita vahuveiniga.

    4. Raputa peale piparkoogipuru ja tõsta peale lusikaga maasikapüree ja vahustatud vanillikaste.

    5. Korda tegevust, kuni desserdiklaasid on täis.

    6. Kõige peale aseta vahukoor.

    7. Kaunistused aseta desserdile peale vahetult enne serveerimist.


  1. joogikultuur/fresita-original-vahuvein-maasikatega
    Fresita - vahuvein maasikatega
    Värske ja meeldivalt magusa maitsega vahuvein, millele on lisatud naturaalseid maasikaid.
    9,99 €
Toggle Nav