Vein on elegantse ja puuviljase stiiliga. Maitselt on vein kuiv, täidlane, hea puuviljasuse ja happesuse tasakaaluga ning pika järelmaitsega.
Suurepärane kaaslane punastele lihadele ja laagerdunud juustudele.
Serveerimistemperatuur 18°C.
Aroomis tulevad esile küpsed kirsid ja lagrits.
Possessioni Serego Alighieri asub ajaloolise Valpolicella Classico DOC piirkonna südames. Viinamarjaistandused asuvad kaunitel rohelistel küngastel 250-400m kõrgusel merepinnast ja neid iseloomustab huumuserikas punane muld lubjakivi ning savi ladestustega.
Veini käärimine kestab 15 päeva temperatuuril 24-26°C. Enne laagerdamist suletakse vein 10-ks päevaks roostevabast terasest mahutisse, kus veini käärimine jätkub. Seejärel pannakse vein vaatidesse laagerduma, kus ta läbib malolaktilise fermentatsiooni ja pideva battonage`i. Veini küpseb 8-9 kuud Sloveenia tammevaatides, 3 kuud kirsipuu vaatides ja 3 kuud pudelis.
Vein sisaldab 0.2 g/l jääksuhkrut. Arengupotentsiaal 6-8 aastat. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com