Maitselt täidlane vein, veidi tunda tamme, marjaseid aroome
Viinamarjasordid korjatakse eraldi peale täieliku küpsuse saavutamist. Käärimine toimub roostevabast terasest vaatides kindlatel temperatuuridel. Kontakt kestadega toimub 10-18 päeva vältel sõltudes viinamarjasordist ning seejärel toimub fermentatsioon selekteeritud pärmidega 25 päeva (25-28 °C). Pärast malolaktilist fermentatsiooni jäetakse vein valmima suurtesse Slavonia tammevaatidesse 6-10 kuuks.
Sobib suurepäraselt suppide, pastaroogade ning risotode kõrvale serveerituna, aga ka liharoogade ning juustude kõrvale. Serveerimistemperatuur 18 °C.
Aroomis on tunda kirssi.
Masi veinikoda asub Gargagnago külas, Valpolicellas. Veinikoja omanikuks on Sandro Boscaini, kelle esivanemad alustasid veiniistanduse pidamist juba 18. saj. lõpus. Ühtalsi on Masi ka esimene, kes valmistas esmakordselt “ripasso” meetodil veini. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com