Maitselt keskmise täidlusega, marjane ja moosine ning kergelt vürtsikas. Keskmiselt pika marjase järelmaitsega.
Calssic Cabernet Sauvignon veini tarbeks korjatakse marjad siis, kui need on täiesti küpsed. Beringeri üks ideoloogiatest on, et veini valmistamine algab põldudel. See vein küpseb osaliselt ka tammevaadis, mis teeb Cabernet sordile iseloomulikud tanniinid meeldivalt ümaraks.
Veis, sealiha, BBQ lihad, tugevama maitsega juustud. Serveerimistemperatuu 17°C.
Aroomis on tunda musti marju, musta ploomi ja vürtse. Sekundaarsena on tajuda vaniljet ja džemmisust.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com