Maitselt karge happesusega, mineraalne, kergelt õline, pika tsitruselise järelmaitsega.
Sobib hästi värskete salatite juurde, aasiatoiduga, rasvase kalaga. Serveerida 8°C juures.
Leitzi perekonna poolt valmistatakse veine juba 1744. aastast. 1985.a võttis Johannes Leitz veinivalmistamise üle ning sellest ajast on saatnud veinimaja üha suurem edu. Haritav maa-ala on kasvanud 2,9 hektarilt 40 hektarini. Viinamarjaistanduse kasv on avaldanud positiivset mõju toodetud veinide valikule. Kõikides Leitz veinides kajastub Rüdesheimi piirkonna mitmekülgsus, kus viinamarjade kasvatamisel peetakse kinni vanadest traditsioonidest.
Veini käärimine toimub madalal temperatuuril 3,5 nädala jooksul roostevabast terasest vaatides. Jääksuhkur on 6g / l kohta, värske puuviljane, tõsine Rheingau Riesling. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com