Koorikloomadega paella

Selle paellaretsepti juures toimib hästi üldreegel - sama vein nii toidu sisse kui ka selle kõrvale.

Koostisosad

  • 300 g avorio-risotoriisi

  • 4 homaarisabasid

  • 20 sinimerekarpi

  • 2 tükeldatud tomatit ning 2 dl purustatud tomatit

  • 2 hakitud šalottsibulat

  • 2 hakitud küüslauguküünt

  • safranit

  • oliiviõli (rohkesti)

  • soola ja valget pipart

  • 5 dl valget veini

  • vett

  • hakitud peterselli

Valmistamine

    1. Alustuseks kuumuta riisi, sibulat ja safranit õlis. Lisa juurde valge vein ja purustatud tomatid ning hauta u 10 minutit.

    2. Pane juurde sinimerekarbid ja homarisabad ning jätka hautamist veel u viis minutit. Kui karbid on valmis, lisa neile tomatikuubikud.

    3. Maitsesta oma maitse järgi soola, pipra ja peterselliga.


  1. Tarapaca Chardonnay
    Tarapaca Chardonnay
    Veini värskes maitses on tunda rikkalikult troopilisi puuvilju. Sobib suurepäraselt kalaroogade ja delikatessidega.
    6,99 €
Toggle Nav