Stiililt värske ja marjane. Maitselt kuiv, elava happesusega ja mineraalne
Viinamarjad on kasvanud lubjarikkal pinnasel ja korje toimub käsitsi. Peale korjet toimub varte eemaldamine, õrn press, 2h matseratsioon kestadel ja käärimine kontrollitud temperatuuril, 18-20 kraadi, 17 päeva.
Sobib serveerida koos mereandidega, suviste salatitega või charcuterie kõrvale. Serveerimistemperatuur 7°C.
Aoomis tulevad esile kirsid, vaarikas, grenadiin ja kerge lillelisus.
Raventós I Blanc on vanim ühe pere omanduses olnud veinimaja Euroopas. Nende ajalugu ulatub aastasse 1497 - 5 sajandit veinivalmistamist. Raventose perekond omab 44 põldu, mis kõik on biodünaamilised ja mille pinnas on 16 miljonit aastat vana. 1872. aastal alustati Cava valmistamist, kasutati ainult kohalikke marju ja piirkonna autentsust.
Raventos toodab ka veine Can Sumoi brändi nime all. Tegu on unikaalsete orgaaniliste ja gastronoomiliste veinidega, mida toodetakse aastast 1645 Montmell piirkonnas 600m kõrgusel merepinnast.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com