Aztec Negroni
Koostisosad
2,5 cl Espolon Reposado Tequila
0,5 cl Montelobos Espadin Mezcal
3 cl Campari
3 cl Cinzano Rosso
5 -6 tilka Orange flower water (apelsiniõie loodusliku essentsiga vesi)
5-6 tilka Chocolate bitter
Valmistamine
Täida klaas jääga ning lisa koostisosad.
Sega läbi ning kaunista apelsiniviiluga.
Aztec Negroni kokteili retsept
Kokteilis säravad Espolon tekiila, Montelobos Espadin Mezcal ning unikaalne Campari bitter. Espolon tekiila on fermenteeritud agaavimahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mida toodetakse ainult Mehhikos. Selle valmistamiseks sobib vaid üks agaav kõigist liikidest – sinine agaav – Blue Weber Agave.
Montelobos Espadin Mezcal on laagerdamata käsitöö mezcal, mis on valmistatud 100% Espadín agaavist. Suurepärane valik nii mezcal'iga tutvujatele kui ka kogenud mezcal'i nautijatele!
Campari on midagi enamat kui jook - ta on teistest eralduv, enesekindel ja eksimatu. Campari ere, punane värv on unikaalne ja silmapilkselt äratuntav. Unikaalne ja eksimatu Gaspare Campari retsept on iseloomustanud Camparit juba üle 160 aasta. Campari on hoolikalt valitud piirituse ja aromaatsete taimede segu ühinemise tulemus. Kõik need looduslikud komponendid loovad Campari võrreldamatu maitse, aroomi ja väreleva värvi.