Siidine sidrunikreem
Sidrunikreemi on lihtne valmistada ning sobib igale õhtusöögi- ja peolauale!
Koostisosad
110 gr suhkur
110 gr sidrunimahl
2 sidrunikoor
5 munakollane
1 muna
Not Himaalaja sool
1 tl vaniljekstrakt
100 gr või
Valmistamine
Lisa suhkur ja sidrunikoor blenderisse ja purusta, et aroomid ja õlid koorest välja tuleks.
Lisa kõik koostisosad kaussi va või.
Pane potti vett ning lase vesi õrnalt keema.
Pane kauss poti peale ning vesivannil sega koguaeg jooksvalt ja ühtlaselt segu.
Jahuta kiirelt toatemperatuurile (24-28°C selleks, et või tempereerida) ning lisa või.
Pane külmkappi hanguma.
Sidrunikreem säilib külmkapis õhukindlas karbis vähemalt 7päeva!
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.