Seene-spinati lasanje

Proovi lasanjet seentega!

Koostisosad

  • 1 karp lasanjeplaate

  • 350 g kukeseeni

  • võid

  • peotäis spinatit

  • 400 g köögikoort

  • 150g riivjuustu/parmesani

  • 100 g toorjuustu

  • 1 tk valget sibulat

  • soola

  • pipart

Valmistamine

    1. Prae seened koos sibula ja spinatiga paar minutit võis.

    2. Lisa köögikoor.

    3. Kuumuta pidevalt segades ning keeda paar minutit.

    4. Lisa sulatatud juust väikeste tükkidena ning sega, kuni juust on sulanud.

    5. Maitsesta kaste soola ja pipraga. Laota juustukaste, lasanjeplaadid ka seenesegu kihiti võitatud vormi nii, et pealmine kiht oleks juustukaste.

    6. Puista peale riivitud parmesan.

    7. Lisa pisut oliiviõli.

    8. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 45 minutit, kuni lasanje on pehme ja on saavutanud kuldse värvuse.

    9. Lase enne serveerimist umbes minut tahkuda, siis on lasanjet lihtsam tükkideks lõigata.

Retsept: Retseptisahtel.


  1. Tarapaca Chardonnay
    Tarapaca Chardonnay
    Veini värskes maitses on tunda rikkalikult troopilisi puuvilju. Sobib suurepäraselt kalaroogade ja delikatessidega.
    6,99 €
Toggle Nav