Seafileepaneng peekonikattega
Seafileepaneng
Koostisosad
600 g seasisefileed
1 pakk Santa Maria Paneng punase karri maitseainesegu
1 pakk peekonit
Sojakaste
Koostisosad
0,8 dl Santa Maria Tai sojakastet
2 laimi
2 spl pruuni suhkrut
0,5 punast tšillit
1 šalottsibul
0,5 potti värsket koriandrit
Serveerimiseks
Koostisosad
1 pakk Santa Maria riisinuudleid
Valmistamine
Seafileepanengi jaoks eelkuumuta ahi temperatuurile 120 °C.
Puhasta seafilee, hõõru panengi maitseaineseguga ja pruunista keskmisel kuumusel praepannil nii, et vürtsid ei kõrbeks.
Rösti seafileed ahjus, kuni lihamahl jääb selgeks, umbes 20 minutit. Võta tulelt ja lase lihal seista. Samal ajal prae peekonit, kuni see muutub krõbedaks, kuivata paberrätikutega.
Sojakstme valmistamiseks lõika sibulad õhukesteks viiludeks, pigista peale laimi ja sega ülejäänud koostisosadega.
Viiluta seafilee, vala peale kaste ja kata peekoniga. Serveeri riisinuudlitega.