Seafileepaneng peekonikattega

Roog Tai köögi austajatele! Seafilee omandab meeldiva punase karri maitse. Serveerides valatakse lihale tõeliselt maitsvat sojakastet, mida on maitsestatud värske punase tšilli ja koriandriga ning kaetakse krõbeda peekoniga. Serveerida riisinuudlitega.

Seafileepaneng

Koostisosad

  • 600 g seasisefileed

  • 1 pakk Santa Maria Paneng punase karri maitseainesegu

  • 1 pakk peekonit

Sojakaste

Koostisosad

  • 0,8 dl Santa Maria Tai sojakastet

  • 2 laimi

  • 2 spl pruuni suhkrut

  • 0,5 punast tšillit

  • 1 šalottsibul

  • 0,5 potti värsket koriandrit

Serveerimiseks

Koostisosad

  • 1 pakk Santa Maria riisinuudleid

Valmistamine

    1. Seafileepanengi jaoks eelkuumuta ahi temperatuurile 120 °C.

    2. Puhasta seafilee, hõõru panengi maitseaineseguga ja pruunista keskmisel kuumusel praepannil nii, et vürtsid ei kõrbeks.

    3. Rösti seafileed ahjus, kuni lihamahl jääb selgeks, umbes 20 minutit. Võta tulelt ja lase lihal seista. Samal ajal prae peekonit, kuni see muutub krõbedaks, kuivata paberrätikutega.

    4. Sojakstme valmistamiseks lõika sibulad õhukesteks viiludeks, pigista peale laimi ja sega ülejäänud koostisosadega.

    5. Viiluta seafilee, vala peale kaste ja kata peekoniga. Serveeri riisinuudlitega.


  1. Pimedas helendav pakend!
    19 Crimes Red Wine BIB
    Pimedas helendav pakend! Kergesti joodav punane vein, mis sobib nii liharoogade kui juustude juurde.
    14,99 €
Toggle Nav