Ramen supp kanaga
Koostisosad
1 pakk Santa Maria ramen nuudleid
1 l kanapuljongit
400 g kanafileed
2 küüslauguküünt
4 rohelist sibulavart
4 sidrunheina vart
1 pak choid (hiina lehtkapsast)
1 spl Santa Maria Tamari tumedat sojakastet
1 punane tšilli, viilutatuna
värsket koriandrit
Valmistamine
Eelsoojenda ahi 225 °C kraadini.
Maitsesta kana soola ja pipraga ning küpseta ahjus u. 15 minutit. Seejärel viiluta veidi jahtunud kana õhukesteks viiludeks.
Valmista nuudlid vastavalt pakendil olevatele juhistele.
Lase kanapuljong keema. Purusta kergelt sidrunhein, haki küüslauk ning lisa need puljongile.
Haki roheline sibul ning pak choi (hiina lehtkapsas) ning lisa puljongile koos riisiäädika ja sojakastmega.
Jaota nuudlid koos kanaviiludega nelja kausi vahel ning kalla igasse kaussi puljongit. Ära unusta sidrunheina enne serveerimist supist välja võtta.
Kaunista punase tšilli ning värskelt hakitud koriandriga. Serveeri kuumalt!