Rabarberi Rosé Mimosa

Suviselt kerge mimosa kokteil Rosé Prosecco ja rabarberi mahlaga!

Koostisosad

  • 10 cl Rosé Prosecco

  • 10 cl rabarberimahl

Valmistamine

    1. Rabarberi siirup: Vaja läheb 400 g rabarbereid, 100 g suhkrut, 3dl vett. Keeda, nõruta ning jahuta külmkapis.

    2. Kokteil: Vala pokaalidesse 10 cl Rosé Proseccot ning 10 cl rabarberimahla.

Rabarberi Mimosa kokteili retsept

Kokteilis on kasutatud värske iseloomu ja marjase maitsega Corte Delle Calli Rose Brut Spumante Proseccot. Kokteili valmistamisel kasuta alati naturaalset rabarberimahla (siirupit).

Kas sina teadsid, et Prosecco Rose lubati tootmisess alles 2020. a mai kuust, Prosecco DOC Consortium`i ja Itaalia Põllumajandusministeeriumi poolt? Marjadeks on lubatud Glera ja Pinot Nero (10 – 15%), maksimum saagikus on 18 tonni hektari kohta Glera marja puhul ja 13,5 tonni Pinot Nero puhul. Valmistamismeetod – Charmat ja minimaalselt 60 päeva teine kääritamine.

Kokteili valmistas: Mari-Liis Ilover


Toggle Nav