Pirni ja prosciuttoga suupistesaiad
Kogus: 4 portsjonit.
Koostisosad
4 viilu krõbedaks röstitud baquette´i
Veidi toorjuustu
1 pirn, viilutatuna
4 viilu prosciutto sinki
Valmistamine
Viimistlemiseks rukolalehti, hakitud pekaanipähkleid, oliiviõli ja värskelt jahvatatud musta pipart.
Rösti oliiviõliga piserdatud baquetti viilusid ahjus või pannil kuni saiad on kuldsed ja krõbedad. Jahuta.
Määri igale saiaviilule veidi toorjuustu. Sinna peale säti pirniviil ja sellele prosciuttot. Viimistle jämedalt hakitud pekaanipähklite, rukola, värskelt jahvatatud musta pipra ja oliiviõliga.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.