Vein on värske ja tsitruselise stiiliga. Maitselt on vein kuiv, mahlakas, erksa happesusega ja pika järelmaitsega.
Viinamarjad on kasvanud jahedama kliimaga piirkonnas graniidi- ja liivakivipinnastel. Viinamarjad korjatakse veebruaris ja märtsis varajastel hommikutundidel, peale mida nad pressitakse. Käärimine toimub madalal temperatuuril 15º C juures 2-3 nädalat. Veini hoitakse pärmisettel 3 kuud, et võimendada maitsete kompleksust.
Sobib kala- ja kanaroogade, mereandide, pastade ja erinevate salatite kõrvale.
Serveerimistemperatuur 7°C.
Aroomis tulevad esile sidrun, granadill, rohusus ja troopiliste puuviljade nüanss.
Nederburgi veinikoda asub Lõuna-Aafrika kõige tähtsama veinitootmis-piirkonna Paarl`i südames. Nederburg veinid on Lõuna-Aafrika enim-auhinnatuim veinibränd. Nederburg veinide tootja Distell Grupp on ka külmkääritusprotsessi avastaja – kääritusprotsess toimub madalal temperatuuril, mis jätab veinile mahlaka ja elegantse struktuuri. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com