Mayahuel konjakikokteil

Mayahuel on jumalik naiselikkus, mida seostatakse agaavitaimega Kesk-Mehhiko kultuurides. Agaavisiirupi ja tekiilaga täiustatud Larsen VS kokteil Mayahuel väärib proovimist.

Koostisosad

  • 4 cl Larsen VS konjakit

  • sorts tekiilat

  • 1,5 cl agaavisiirup

  • 2 laimisektorit

  • 1 värske passionivili

Valmistamine

    1. Purusta laimisektorid koos vedelikega joogipurgis.

    2. Lisa passioni viljaliha ja purustatud jää ning sega joogipulgaga.

    3. Täida purk purustatud jääga, kaunista laimikooreviiludega ja lisa paberkõrs.

Mayahuel konjakikokteili retsept

Kasuta kokteilis alati kvaliteetset konjakit. Кonjak on valgetest viinamarjadest (peamiselt ugni blanc sordist, vähesel määral ka colombard ja folle blance) valmistatud brändi, mida toodetakse Cognac'i linnas ja maakonnas. Konjaki valmistamiseks kasutatavad viinamarjad peavad olema kasvanud Prantsusmaal rangelt kindlaks määratud piirkonnas - Charentes'es.

Mida koduseks kokteilivalmistamiseks vaja läheb?

Baarmani töövahendite arsenali kuuluvad šeiker, segamisklaas, mensuur ja segamislusikas. Kui inimene on imelise kokteilimaailma avastamisjärgus, siis neid pole tingimata kohe vaja osta. Segamisklaasi asendab purk, klaas või vaas ning šeikeri töö teeb ära kaanega purk. Kui esimesed sammud kokteilimaailmaga tutvumisel tehtud, siis võib juba investeerida headesse töövahenditesse. Kui töövahendid valmis, siis on aeg hakata kokteile valmistama!


9
11
11
11
11
11
11
11
11
11
Toggle Nav