Maitselt täidlane, kuiv, ilusa struktuuriga ja küllaltki jõuliste, kuid siidiste vürtsikate tanniinidega.
Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas. Marjad Bonera tarbeks korjatakse 150m kõrguselt liiva – mudaselt pinnaselt. Vein laagerdub tammevaadis 6 kuud ning seejärel 3 kuud pudelis enne müügile jõudmist.
Sobib liharoogadega, juustudega. Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on kuivatatud ploom ja mandel.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com