Maitse on puuviljane, kreemine ja delikaatne, tajuda ka pinnasest saadud kriidine mineraalsus, keskmaitse on kreemise tekstuuriga ja järelmaitses ilus röstisus ja peen hape.
Blanc De Blancs tarbeks korjatakse Chardonnay marjad Cote De Blancs südamest Mesnil-sur-Oger ja Avize Grand Cru aedadest, kus kriidisel pinnasel Chardonnay omandab sobilikud iseloomuomadused. 23% baasveinist laagerdub tammes ja malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Vein laagerdub setetel 5 aastat pudelis ja seejärel veel 6 kuud peale korkimist.
Ideaalne aperitiiv, austrid, mereannid, valge kala kõrvale. Serveerida 6°C juures.
Aroomis valged lilled, akaatsia, mesisus, röstitud pähklid.
Roedereri veinikeldrid on 7km pikad, raiutud pinnasesse. 25% veine kääritatakse tammest vaatides ja 75% metallist tankides. Louis Roederer hoiab eriti hoolikalt oma aedu, kasutatakse biodünaamililise põllumajanduse lähenemise põhimõtteid. Samuti on saagikus 30% madalam, kui šampanja piirkonna keskmine. Louis Roderer laagerdab oma šampanjasi 2 korda kauem, kui seda ette näeb reeglistik. Tänasel päeval on Louis Roederer esindatud rohkem kui 100-s riigis. Kogu tootmismaht on 3,5 miljonit pudelit, millest 75% eksporditakse. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com