Maitseomadustelt on see konjak väga pehme ja elegantne.
Larseni konjakid on toodetud veinidest, mis on omakorda tehtud Cognaci rangelt määratletud piirkondades (Borderies, Fins Bois, Petit Champagne ja Grande Champagne) kasvavatest viinamarjadest.Larseni konjakid on destilleeritud vasest destilleerimisanumates vastavalt traditsioonilisele „charentais“ meetodile. Seejärel segatakse konjak hoolikalt konjakimeistri (maître de chais) poolt, kes omab põlvkondadepikkust kogemust. Tema ülesanne on säilitada konjaki unikaalsed maitseomadused, mis on välja töötatud tema looja Jens-Reidar Larseni poolt.
Larsen Drakkar konjak sobib nautimiseks puhtalt iseseisva joogina toatemperatuuril.
Merevaigu tooni konjaki aroomis on tunda puuvilja ja lillelist aroomi, eksootilisi puuvilju, nagu: passionivilja, litšit ja vaniljet ning sirelit.
Larseni konjakimaja looja Jens Reidar Larsen asutas Larseni konjakimaja 1926. Ühtlasi pani ta aluse Larseni konjakite kuulsale ja unikaalsele stiilile, milles on esiplaanil puhtus, elegantsus ja puuviljasus.