Krevetisalatiga lapileiva suupisted
Igati pühadeväärne suupiste! Kreemises kastmes krevetid koos tibakese kalamarjaga lapi leival.
Kogus: 4 portsjonit.
Koostisosad
300 g kooritud krevette
50 g kalamarja
2-3 sl majoneesi
1 sl toasooja toorjuustu
Veidi sidrunimahla
Lapi leiva sektoreid
Värsket tilli
Värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
Sega toasoe toorjuust, majonees ja sidrunimahl omavahel ühtlaseks.
Tõsta kaussi krevetid ja lisa ka majoneesikaste.
Sega kõik läbi ja maitsesta soola ja pipraga.
Tõsta krevetisalat lapi leivale, viimistle kalamarja, tillioksa ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.