Kana-satay tortillad

Koostisosad

  • 3 dl kookospiima

  • 1 laimi mahl

  • 2 spl punast karrit

  • 1 küüslauguküüs

  • 4 broileri rinnafileed

  • õli küpsetamiseks

  • 4 tortillat

Satay kaste:

Koostisosad

  • 1½ dl suhkruta maapähklivõid

  • 1 dl kookospiima

  • 2 spl punast karrit

  • ½ tl vürtsköömneid

  • 1½ tl suhkrut

  • 1 laimi mahl

  • 1½ spl kalakastet

Salat nt: hiina redis, porgand, kurk, koriander, münt, laim, röstitud seesamiseemned

Valmistamine

    1. Leotage bambusvardaid vees vähemalt 30 minutit. Segage omavahel kookospiim, laimimahl ja punane karri. Koorige ja hakkige valge mugulsibul ning lisage segule. Pange broileritükid marinaadi ja laske u pool tundi tõmmata.

    2. Valmistage satay-maapähklikaste. Segage kõik ained omavahel läbi ja maitsestage kalakastmega.

    3. Lükkige broileritükid vardasse ja valmistage salat.

    4. Süüdake grill ja kasutage otsest kuumust. Määrige rest õliga ja pange vardad restile. Grillige broilerivardaid 6–8 minutit mõlemalt poolt.

    5. Soojendage samal ajal tortillad.

    6. Täitke tortilla salati ja muude lisanditega ning pange peale broileritükke ja maapähklikastet.

Retsept ja foto: ajakirjast Aiakoka suvi (Pihakokin kesä).


Toggle Nav