Esimene Ibis brändi valmis juba aastal 1886. Ibis brändi koostis on paika lihvitud tõeliste oma ala meistrite poolt. Paljureisinud mehena segas Joseph Gautier kokku brändi, mis tema nägemusel sobiks esindama kõike prantslaslikku. Kasutatud eaux de vie'd pärinevad eranditult parimatest Prantsuse veiniregioonidest, nende hulgas ka kuulsast Cognac’i piirkonnast.
Ibise valmistamine traditsioone järgides
IBIS Brandy ainulaadsus saab alguse juba toorainest – puuviljaaroomide poolest rikkast ning tasakaalustatud happelisusega veinist. Hoolikalt valitud vein on destilleeritud ajaloolisi prantsuse brändi valmistamise traditsioone järgides. Destilleerimisprotsess toob kontsentreerituna esile viinamarjade hõrgu ja rikkaliku maitse. Destilleerimisele järgneb Ibis Brandy laagerdumine tammevaatides. Ibise laagerdumiseks loob täiuslikud tingimused Prantsusmaa ainulaadne, mõõdukas ning talve- ja suveperioodidel vahelduvate temperatuuride ja niiskustasakaaluga kliima. Laagerdumise tulemusena saavutab Ibis XO Brandy rikkalikku aroomibuketi, kus on tunda pirni-, aprikoosi-, vanilli-, tamme-, röstitud leiva, kohvi- ja šokolaadihõngu.
Maitse ja aroom
Ibis on ainuomase peene maitsega väärikas jook, kuldselt helendava tooniga. Nüanssiderikka aroomiga, milles on tunda pirni- ja küdooniaaroomide nauditavat mängu koos vanilli ning mee lummavate nootidega. Ibis XO brändi sobib nautimiseks toatemperatuuril puhtalt või kokteili koostisosana.
Auhinnatud Prantsuse kvaliteet
Ibis Brandy kvaliteet on leidnud tunnustamist mitmel rahvusvahelisel võistlusel.
"China Wine and Spirits Awards" 2016 - kuldmedal "International Wine & Spirit Competition" 2016 - hõbemedal