Fire in Candy Shop

Barista ja sommeljee Aron Rahu valmistatud Iiri kohv apelsini ja muskaatpähkliga, mis valmis Teeling Premium Irish Coffee Challenge võistlusel.

Koostisosad

  • 6cl Teeling Small Batch Whiskey

  • 20 cl The Brick kohv (Kolumbia, tume röst)

  • 0,5cl greibisiirupit

  • vahukoor

  • 1spl valget suhkrut

  • muskaatpähkleid

  • apelsinikoor

Valmistamine

    1. Valge suhkur karamellistada paksu põhjaga potis keskmisel kuumusel, riivi peale pisut muskaatpähkleid, lisa greibisiirup, 5cl kohvi ja 3cl viskit ning süüta vedelik põlema ja põleta alkohol välja.

    2. Lisa 3cl viskit ja 15cl kohvi potti ja serveeri jook soojendatud klaasi.

    3. Lisa kihitades vahustatud vahukoor ja peenelt riivitud apelsinikoor. 


Toggle Nav