Vahuvein on mesine ja puuviljane. Maitselt on vahuvein magus.
Viinamarjad on korjatud Asti küla lühistelt Santo Stefano Belbo piirkonnast 200 kuni 300 meetri kõrguselt. Käärimine toimub roostevabast terasest tankides kümne päeva jooksul, peale mida vein küpseb 3 kuud pärmisettel.
Sobib serveerida erinevate magustoitude kõrvale ja aperatiiviks. Serveerimistemperatuur 6 °C.
Aroomis tulevad esile küpsed puuviljad nagu pirn, melon, ananass ja kerge lillelisus.
Bosio perekond on Piemontes Langhe piirkonnas veini tootnud juba kolm põlvkonda järjest. Perele kuulub üle 30 hektari kinnistut Langhes ja nad teevad koostööd 150 viinamarjakasvatajaga Langhe, Roero ja Monferrato piirkondades, kellele kuuluvad 700 hektarit veiniaedu. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com