Maistelt suurepärase sügavuse ja tasakaaluga, jõuline, täidlane ja marjane, velvetilased tanniinid, järelmaitses tume šokolaad, kohvi ja vürtsid
Cabernet marjad pärit ajaloolistelt Rutherford põldudelt: BV Ranches Nr. 1, Nr. 2 ja Nr.10. kus pinnas on eriti mineraalne.Kestade leotus 2 – 3 päeva jahedal temperatuuril, et saada maksimaalne marjasus. 8 – 12 päeva kääritamine mille jooksul korduvalt vein üle kestade uuesti pumbati. Vein laagerdub 16 kuud prantsuse tammest ja ameerika tammest vaatides, millest 50% on uued vaadid.
Sobib lambalihaga, veiselihaga. Serveerimistemperatuur 18°C.
Tumeda puuvilja profiiliga vein, tajuda mustasõstra keedis, mustikad ja ploom.
Georges De Latouri sündis ja kasvas Prantsusmaal ja omistas seal ka teadmised veinist ja kultuurist. Esimest korda Kalifornias Rutherfordi aeda astudes, nägi ta kohe unikaalset viinamarja kasvatamise võimalust, kuigi sel ajal oli see tundmatu veinipiirkond. 1936 aastal valmis esimene aastakäik, mis muutis arusaamist Napa Valley veinidest maailmas. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com