Maitselt kreemine, täidlane ja maheda happesusega. Düsessine järelmaitse.
Chardonnay on lühiajaliselt – 6 kuud prantsuse tammes laagerdunud.
Sobib valge kalaga kooreses kastmes, pastaroogadega. Serveerimistemperatuur 10°C.
Aroomis on tunda virsik, tsitruselised, pirn, kerge vanilje ja küps õun.
Wolf Blass veinimaja asutaja Wolfgang Franz Otto Blass sündis Saksamaal 1934.a. Tema teekond veinideni sai alguse aastal 1957 Prantsusmaal õppides šampanja valmistamist. Pärast seda õppis ta Inglismaal veinide segamiskunsti. 1961.a kolis ta Austraaliasse, tema visiooniks oli luua oma veinimaja, mis saigi teoks 5 aastat hiljem 1966.a. Veinid, mis tol ajal loodi, olid robustsed ja vajasid palju aega tarbimiskõlblikuks arenemisel. Wolfgang soovis aga teha veine, mis oleks kohe joodavad, nii kogusid tema veinid kuulsust, kui sündides küpsed veinid. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com