Kihisev vaarkasorbett proseccoga
Sorbett rose proseccoga
Koostisosad
1 pk LaMuu vaarika-prosecco sorbett
Casa Canevel Prosecco Rose Brut
Valmistamine
Valmistamiseks tõmba jäätiselusikaga lihtsalt paar palli sorbetti pokaali või klaasi sisse ja kalla sellele peale nii palju proseccot, et jäätis oleks umbes kolmveerandi ulatuses joogiga kaetud.
Kaunistuseks lisa veel värskeid marju – selle koosluse puhul kas vaarikaid või maasikaid, mille mõlema aroomi ja maitsenüansse on ka proseccos tunda. Samamoodi võid magustoidule lisada ka granaatõunapärleid.
Prosecco nauditav happesus aitab suurepäraselt sorbeti magusat maitset tasakaalu sättida. Süües võta lihtsalt lusikale veidi sorbetti koos proseccoga ja naudi.
Serveering: 4-6 inimesele.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.