Delikaatsed röstised aroomid, taustal valge klaar, esile kerkivad kuivatatud ja troopilised puuviljad. Maitselt kuiv ja karge, kuid pehme happega.
Raventos I Blanc de La Finca viinamarjad pärinevad 200m kõrguselt orgaanilistelt põldudelt: Clot de les comes, Coll, Barbera alta ja Cols Mingo 35 - 37 aasta vanustelt puudelt. Puid ei kasteta, väikesed marjad, käsitsi korje. Baasveini kääritatakse 17C juures 9 – 15 päeva, malolaktilist fermentatsiooni ei tehta. Teine fermentatsioon pudelis 30 kuu jooksul, pudelite käsitsi tantsitamine. Jääksuhkur kõigest 0,6g /l kohta – Brut Nature Cava tüüp. Toodeti 50 000 pdl.
Suurepärane aperitiiv. Sobib hästi mereandide, Serrano singi ja austrite kõrvale. Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt 1 tund horisontaalasendis 4-6°Cjuures.Avadeshoiajahutatud pudelit 45 °nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Soovitatav serveerimistemperatuur 5-6°C juures.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com