Aroomis must ploom, mustsõstar, vürtsid, balsamico.Maistelt täidlane, peenete siidiste tanniinidega, järelmaitses liköörsus, moosisus ja lagrits.
Vein piirkonnast „Douro Superior“: marjad on pärit Quinta Da Ervamoira (150m kõrgusel) ja Quinta dos Bons Ares (600m kõrgusel). Kasutatud ainult piirkonnale autentseid marju, et näidata selle kvaliteeti ja potentsiaali. 2017 oli suurepärane aastakäik kvaliteedile, kuid väikese saagikusega. Käsitsi korje 150 kg kastidesse, matseratsioon, malolaktiline fermentatsioon ning laagerdamine 20% veinist uutes prantsuse tammest vaatides. Vein pudeldati aprill 2019.
Grillitud köögiviljad pardi fileega, veis. Serveerida 17°C juures.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com