Aromaatse ja magusa stiiliga. Maitselt magus ja pika järelmaitsega.
Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas.
Viinamarjad pärinevad vulkaaniliselt Pantelleria saarelt, mis asub Sitsiiliast lõuna pool. Viinapuud kasvatatakse traditsioonilisel alberello pantesco meetodil – UNESCO maailmapärandi nimekirja kantud põõsakujuline kasvuvorm, mis võimaldab taimedel edukalt toime tulla kuiva ja tugeva tuulega keskkonnas. Saagikoristus toimub käsitsi, et tagada marjade kvaliteet. Osa viinamarju kuivatatakse päikese käes 20–22 päeva, suurendades nende suhkrusisaldust ja andes veinile suurema täidluse ja kontsentratsiooni. Vein laagerdub 10 kuud roostevabast terasest tsisternides.
Suurepärane kaaslane erinevatele dessertidele(küpsetised mandlijahust, cannolid, puuviljakoogid), sinihallitusjuustude ja affogato kõrvale. Serveerida 14°C.
Aroomis on tunda mineraalsust, küpseid tsitruseid, jasmiini õisi ja rosinaid.
22 aasta jooksul on pidevalt tootevalikut arendatud ja täiendatud, eesmärgil olla innovaatiline ja pakkuda parimat kvaliteeti.