Vein on värske, mineraalse ja puuviljase iseloomuga, suurepärases tasakaalus ning pika järelmaitsega.
La Chablisienne veinide valmistamise puhul pööratakse erilist tähelepanu marjadest mahla pressimisele ja veini kääritamisele, et tulemus oleks Chablis veinidele kohane - võimalikult kvaliteetne. Marjad korjatakse käsitsi 40 aasta vanustelt puudelt, hoolikas marjade press ja kääritamine. Vein laagerdub tammes setetel 14 kuud.
Austrid, mereannid, valge kala. Serveerida 11°C juures.
Aroomis kollane ploom, kollased lilled ja küps pirn.
Chablis küla südames paiknev La Chablisienne tegutseb aastast 1923. La Chablisienne sai alguse koostööst viinamarjakasvatajate vahel, kelle ambitsioon oli oma tooteid laiemale maailmale tutvustada. La Chablisienne valikus on üle 30 toote, Grand Cru, 1er Cru, Chablis ja Petit Chablis veinid. Grenouilles veini valmistatakse Chablis Grand Cru Grenouilles, mis asub Grand Cru aedade keskel Grenouilles´e mäe jalamil Vaudesir ja Valmur Grand Cru aedade vahel. Alates 2003. aastast kuulub Grand Cru aed ning seal asuv unikaalne ja legendaarne mõis La Chablisienne`le. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com