Vein on aromaatse ja puuviljasse stiiliga. Maitselt on vein poolmagus, mineraalne ja hea happesusega.
Tänu hilisele saagikoristusele on marjad madalama happesisaldusega. Viinamarjaväätide keskmiseks vanuseks on 15-25 aastat. Fermentatsioon leiab aset roostevabast terasest vaatides 12-15°C juures 3 nädala jooksul.
Sobib iseseisvalt nautimiseks ja rasvasema kala nagu lõhe, sealiha ning traditsioonilise Saksa jõulutoidu sealiha ja praekapsa kõrvale. Serveerimistemperatuur 7 °C.
Aroomis tulevad esile õun, aprikoos ja tsitruselised nagu sidrun ja greip.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com