Maitselt kuiv, täidlane, karge happesusega ja pika järelmaitsega.
Nende veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 500m kõrgusel merepinnast järskudel kruusanõlvadel. Peale viinamarjade kerget pressi toimub madalal temperatuuril käärimine. Vein küpseb suurtes roostevabast terasest tsisternides. Jääksuhkur 3,6g/l.
Sobib serveerida koos salatite, kanaroogade, valge spargli ja punase kala, nagu forelli või lõhega.
Serveerimistemperatuur 10°C.
Vein on puuviljasse ja aromaatse stiiliga. Aroomis tulevad esile lillelisus, virsik, greip, nõges, leedripuu ja ränikivi.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com